Watersport kampen 2020!

Wil jij in de zomervakantie kennis maken met diverse watersporten?

 Leren zeilen, leren windsurfen, kano wedstrijdjes, met een boot naar fort eiland Pampus en veel coole strand activiteiten?! Geef je dan op voor 4 dagen Watersportkamp in Muiderberg. Een actieve vakantie met heel veel watersporten. Woon je in de omgeving van Amsterdam, Utrecht , Amersfoort, Hilversum en Almere dan is dit kamp zonder overnachting helemaal geschikt voor jou!

Soort kamp: Watersport kamp

Locatie: Muiderberg

Leeftijdsgroep: 9 t/m 13 jaar

Groepsgrootte: 10 tot 15 deelnemers

Reissom : € 310,-

Korting : €10,- korting als je al eerder bij Zeilschool Muiderberg op kamp geweest bent of als je een vriendje/vriendinnetje/broer/zus aanmeld.

Dagelijks van 10:00 - 16:30

Week 1:  maandag 6 t/m donderdag 9 juli 2020
week 2:  maandag 3 t/m donderdag 6 augustus 2020
week 3: maandag  10 t/m donderdag 13 augustus 2020

Inclusief:

- 2-4 uur per dag Watersporten. Theorie en praktijk lessen
- materiaal (Boten, kanno's, schoenen, pakken, plank en zeilen)
- Een woensdagverrassings lunch
- 1x lunch (op woensdag), snacks en drinken 
- Bij slecht weer zwemmen in zwembad
- Een watersportkamp 2019 hoodie

Niet inclusief:

- Vervoer van en naar het kamp, lunch en overnachtingen.

Wij vragen jullie (de ouders) zelf lunch mee te geven (m.u.v. woensdag). Wij zorgen voor limonade, fruit en snacks!

Activiteiten 


Iedere dag watersporten! (2-4 uur per dag) . Enthousiaste instructeurs/instructrices proberen je iedere dag wat nieuws te leren. Per 4 kinderen is er 1 instructeur.

Let op we staan niet de hele dag op het water. , We doen bijvoorbeeld een speurtocht op Pampus en leggen we een hindernisbaan op het strand af. Woensdag staat er een speciale  lunch op het programma. En donderdag middag gaan we disco surfen om de week feestelijk af te sluiten. Als je naar huis gaat krijg je ook nog een coole oorkonde mee!

Voorwaarden


Deelname geschiedt op eigen risico.
De Deelnemer of zijn/haar wettelijke vertegenwoordiger is hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die voor Zeilschool Muiderberg en/of enige derde is/zal ontstaan als direct of indirect gevolg van een toerekenbare tekortkoming – niet naleving van de gedragsregels inbegrepen – van de Deelnemer. Deelnemer doet alles wat binnen zijn macht ligt om schade of lichamelijk letsel bij derden te voorkomen.
Alle persoonlijke eigendommen blijven te allen tijde voor risico van de Deelnemer.
Zeilschool Muiderberg is niet aansprakelijk voor lichamelijk letsel, dat ontstaat ten tijde of ten gevolge van de activiteiten welke door Zeilschool Muiderberg worden uitgevoerd en/of georganiseerd worden. Deze uitsluiting van aansprakelijkheid geldt voor het lichamelijk letsel zelf en alle gevolgen daarvan, van welke aard dan ook Zeilschool Muiderberg sluit ten aanzien hiervan elke aansprakelijkheid uit.
Voor de aansprakelijkheid-, goederen en/of zorgverzekering van de deelnemers dient u zelf te zorgen. Eventuele kosten zijn voor eigen rekening of voor rekening van uw verzekering.
Het kan voorkomen dat u moet annuleren. Annuleringskosten bedragen 10%. Bij annulering binnen één maand voor aanvang van het kamp wordt 90% in rekening gebracht.
Zwemdiploma is verplicht.


Inschrijven via onderstaande formulieren:

Aan melden week 1:  6 t/m 9 juli

Aan melden week 2:    3 t/m 6 augustus

Aan melden week 3:  10 t/m 13 augustus

Dit kamp zit bijna vol. Gelieve eerst even contact met ons opnemen 
voor het aanmelden