Watersportkamp 2019

Wil jij in de zomervakantie kennis maken met diverse watersporten?

 Leren zeilen, leren windsurfen, kano wedstrijdjes, met een boot naar het eiland Hooft en veel coole strand activiteiten?! Geef je dan op voor 4 dagen Watersportkamp in Muiderberg. Een actieve vakantie met heel veel watersporten. Woon je in de omgeving van Amsterdam, Utrecht , Amersfoort, Hilversum en Almere dan is dit kamp zonder overnachting helemaal geschikt voor jou!

Soort kamp: Watersportkamp

Locatie: Muiderberg

Leeftijdsgroep: 8 t/m 12 jaar

Groepsgrootte: 8 tot 12 deelnemers

Reissom : € 280,-

Dagelijks van 10:00 - 16:30

Week 1:  maandag 12 t/m 15 augustus 2019 (Nog maar 4 plaatsen vrij!)

Inclusief:

- 2-5uur per dag Watersporten. Theorie en praktijk lessen
- materiaal (Boten, kanno's, schoenen, pakken, plank en zeilen)
- Een woensdagverrassings lunch
- 1x lunch (op woensdag), snacks en drinken 
- Bij slecht weer zwemmen in zwembad
- Een watersportkamp 2019 hoodie

Niet inclusief:

- Vervoer van en naar het kamp, lunch en overnachtingen.

Wij vragen jullie (de ouders) zelf lunch mee te geven (m.u.v. woensdag). Wij zorgen voor limonade, fruit en snacks!

Activiteiten 


Iedere dag watersporten! (2-4 uur per dag) . Enthousiaste instructeurs/instructrices proberen je iedere dag wat nieuws te leren. Per 4 kinderen is er 1 instructeur.


Voorwaarden


Deelname geschiedt op eigen risico.
De Deelnemer of zijn/haar wettelijke vertegenwoordiger is hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die voor Zeilschool Muiderberg en/of enige derde is/zal ontstaan als direct of indirect gevolg van een toerekenbare tekortkoming – niet naleving van de gedragsregels inbegrepen – van de Deelnemer. Deelnemer doet alles wat binnen zijn macht ligt om schade of lichamelijk letsel bij derden te voorkomen.
Alle persoonlijke eigendommen blijven te allen tijde voor risico van de Deelnemer.
Zeilschool Muiderberg is niet aansprakelijk voor lichamelijk letsel, dat ontstaat ten tijde of ten gevolge van de activiteiten welke door Zeilschool Muiderberg worden uitgevoerd en/of georganiseerd worden. Deze uitsluiting van aansprakelijkheid geldt voor het lichamelijk letsel zelf en alle gevolgen daarvan, van welke aard dan ook Zeilschool Muiderberg sluit ten aanzien hiervan elke aansprakelijkheid uit.
Voor de aansprakelijkheid-, goederen en/of zorgverzekering van de deelnemers dient u zelf te zorgen. Eventuele kosten zijn voor eigen rekening of voor rekening van uw verzekering.
Het kan voorkomen dat u moet annuleren. Annuleringskosten bedragen 10%. Bij annulering binnen één maand voor aanvang van het kamp wordt 90% in rekening gebracht.
Zwemdiploma is verplicht.
Wanneer er 2 weken voor het kamp minder dan 8 aanmeldingen zijn gaat het kamp niet door.

Inschrijven via onderstaande formulieren: