ONZE VISIE

Bij Zeilschool Muiderberg vinden wij dat het makkelijker moet kunnen. Met korte en krachtige Zeillessen  brengen wij jou naar een sportief zeil niveau. Met als doel zo snel mogelijk vrij te kunnen varen, zodat je veel meters kan maken! (Als je een uur zeilles boekt dan is dat echt 1 uur lang het water op! omkleden enzovoorts vallen niet binnen dat uur.)

PRIVELESSEN

Met onze Privelessen Krijg je alleen of in een klein groepje vrienden, bekenden of familie zeilles met de focus op persoonlijke ontwikkeling. Door onze unieke manier van lesgeven en persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat je in no-time alle controle hebt over de boot! 

GROEPSLESSEN

Wij bieden ook groepslessen aan in de Efsix. 

PAKKET LESSEN

Heb je nog geen of weinig zeilervaring en wil je graag het sportieve open boot zeilen leren? Dan is een lessen pakket misschien wel iets voor jou. Ga alleen of met een klein groepje in vier les uren van beginner naar gevorderd. Wij adviseren om de lessen te verspreiden over meerdere dagen. De eerste les duurt altijd 2 uur en de tweede les kan je kiezen voor 2x 1 uur of 1x 2 uur.

VOLWASsEN

- 1 uur in een grotere boot basis kennis op doen. (EFSIX)
- 3 uur in een Laser zeil training

KINDEREN

- 1 uur in een grotere boot basis kennis op doen. (EFSIX)
- 3 uur in een optimist zeil training

LASER TRAINING

Heb je al zeilervaring maar wil je beter worden of ervaring op doen in de Laser? Dan is een laser training misschien wel iets voor jou! Leer alle tools om lekker en gecontroleerd in de laser te zeilen.

WEDSTRIJD TRAINING

Vaar je wedstrijden of wil je beginnen met wedstrijd zeilen? 
Tijdens een wedstrijd training behandelen wij onderdelen die veel voorkomen tijdens het wedstrijd zeilen.

Zeilschool Muiderberg is een kleine zeilschool die zich focust op persoonlijke zeillessen op maat. 

Zeillessen voor iedereen. 

(Lessen in de Efsix)

Wilt u de basis van het zeilen leren? Dan bieden wij zeil lessen in een Efsix aan. Dit is een 6 meter lange open boot. In de Efsix leren wij u alle ins en outs van het open boot zeilen. Zeillessen voor tieners. 

(Lessen in de Laser Capri)

Voor de tieners hebben wij de Laser Capri. Dit is een kleine open boot voor max. 2 personen. Deze boot is niet alleen heel sportief maar kan ook nog eens omslaan! dat maakt deze boot extra uitdagend. Voor de zeillessen in de laser Capri is een basis zeil kennis nodig. (koersen varen, overstag gaan, Windrichtingen, zeilstanden, enz).

Heb je deze kennis nog niet. Dan moet je eerst je basis kennis op doen in de Efsix.


Zeillessen in een wedstrijd boot! 

(Lessen in de Laser standaard/radiaal)

Voor de sportieveling onder ons hebben we de Laser standaard en radiaal. Dit zijn open 1 persoons boten waar jij volledig in control bent. Deze boten reageren heel direct en kunnen makkelijk omslaan. Er kunnen maximaal 2 personen met een instructeur mee varen.

Het is vereist dat u basis zeil ervaring heeft voor u een Laser zeilles boekt.


Zeillessen voor kinderen.

(Lessen in de Optimist)
Voor kinderen hebben wij zeillessen in de optimist. Ze kunnen met een klein groepje vriendjes zeillessen volgen. We willen niet meer dan 4 kinderen in een groepje om de kwaliteit van de lessen hoog te houden.

Online boeken

Heeft u advies nodig over de Zeillessen neem dan contact met ons op

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte