Zeillessen

Zeilschool Muiderberg is een kleine zeilschool die zich focust op persoonlijke zeillessen op maat. 

Zeillessen voor iedereen. 

(Lessen in de Efsix)

Wilt u de basis van het zeilen leren. Dan bieden wij zeil lessen in een Efsix aan. Dit is een 6 meter lange open boot. In de Efsix leren wij u alle ins en outs van het open boot zeilen. Zeillessen voor tieners. 

(Lessen in de Laser Capri)

Voor de tieners hebben wij de Laser Capri. Dit is een kleine open boot voor max. 2 personen. Deze boot is niet alleen heel sportief maar kan ook nog eens omslaan! dat maakt deze boot extra uitdagend. Voor de zeillessen in de laser Capri is een basis zeil kennis nodig. (koersen varen, overstag gaan, Windrichtingen, zeilstanden, enz).

Heb je deze kennis nog niet. Dan moet je eerst je basis kennis op doen in de Efsix.


Zeillessen in een wedstrijd boot! 

(Lessen in de Laser standaard/radiaal)

Voor de sportieveling onder ons hebben we de Laser standaard en radiaal. Dit zijn open 1 persoons boten waar jij volledig in control bent. Deze boten reageren heel direct en kunnen makkelijk omslaan. Er kunnen maximaal 2 personen met een instructeur mee varen.

Het is vereist dat u basis zeil ervaring heeft voor u een Laser zeilles boekt.


Zeillessen voor kinderen.

(Lessen in de Optimist)
Voor kinderen hebben wij zeillessen in de optimist. Ze kunnen met een klein groepje vriendjes zeillessen volgen. We willen niet meer dan 4 kinderen in een groepje om de kwaliteit van de lessen hoog te houden.

Online boeken

Heeft u advies nodig over de Zeillessen neem dan contact met ons op